Receptioniste /secretaresse (24-40 uur)

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie binnen een jong en dynamisch bedrijf, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en waar eigen initiatief zeer op prijs wordt gesteld? Heb je een hands-on mentaliteit, ben je pro-actief en heb je een dienstverlenende instelling? Misschien ben jij degene die wij zoeken!

Wij zoeken iemand, die:

  • Communicatief sterk is, zowel in woord als geschrift;
  • Representatief is;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel heeft en een grote mate van commitment toont;
  • Gevorderde kennis van MS Office heeft en social media;
  • Over een relevante vooropleiding beschikt; echter integriteit en instelling wegen zwaarder!

Wij zijn een jong, ambitieus en professioneel full service accountants- en advieskantoor, gevestigd in Hengelo (Ov). Wij richten ons primair op het MKB. Daarnaast verrichten we diverse adviesdiensten op het gebied van Corporate Finance en Business Valuation.

Persoonlijke betrokkenheid, servicegerichtheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij onderscheiden ons door onze multidisciplinaire aanpak, waarbij we altijd streven naar het geven van maatwerkadvies en snelle reacties op vragen van klanten.

Wij bieden een afwisselende functie waarbij veel ruimte is voor eigen invulling. We verwachten dan ook van jou dat je zelf dingen oppakt en over de kwaliteit beschikt om te ontzorgen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en werkt binnen een multidisciplinair team in een zeer representatieve kantooromgeving. Dit alles onder uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het ondersteunen en faciliteren van je collega’s en klanten. Je ontvangt onze klanten en zorgt ervoor dat ze zich welkom voelen. Administratieve werkzaamheden en het telefonisch te woord staan van klanten en leveranciers horen bij je functie. Verder ondersteun je de directie, de accountants en HR met bepaalde taken.

Bij interesse stuur je je cv en motivatie naar de heer I. Acar (werkenbij@acaraccountants.com).